Sauna de espace bien-être

Een echte wellness-pauze voor uw vakantie aan zee in Morbihan Camping met Spa in Morbihan

Camping met Spa in Morbihan

Chalet bien-être avec spa/sauna ou fauteuil massant

Een privéruimte gewijd aan het welzijn en de ontspanning van de kampeerders.

Alleen, met z’n tweeën, met familie of vrienden, sluit u de ogen en laat u zich overweldigen door het plezier van de bubbelbad en de hydromassage, maar ook door de warme dampen van de sauna...

Een rustgevende omgeving, een intieme sfeer, moderne apparatuur... alles is doordacht zodat de vakantiegangers kunnen genieten van een moment van absolute ontspanning.

De Spa: ontspan en laad uw batterijen op

De Spa: ontspan en laad uw batterijen op
Geniet van de voordelen van balneotherapie en whirlpoolbaden. Na uw sessie zult u zich ontspannen, gekalmeerd en verkwikt voelen!

Laat u meeslepen door het zachte licht van de SPA, ideaal na een drukke dag in Zuid-Bretagne!

Een sauna op de camping

Een kampeervakantie onder het teken van welzijn en zachtheid! Ideaal om stress te verlichten, vermoeidheid te elimineren, de bloedsomloop te stimuleren, de huid te reinigen en de spieren te ontspannen, het verspreidt een lichte eucalyptusgeur die u zal kalmeren.

De Hammam: Oosterse weldaden

Zeer vochtig stoombad voor een zachte huid en eliminatie van giftige stoffen. Ideaal voor mensen die last hebben van waterretentie en problemen met de bloedcirculatie. Je komt er zenuwachtig en gezuiverd uit...

De massagestoel

Trakteer uzelf op een complete head-to-toe massage sessie in de massagestoel die de technieken van professionele handmasseurs reproduceert. De ultieme manier om vermoeidheid, stress en spierspanning te verlichten!

Sauna du camping kerzerho

Wilt u meer informatie of wilt u de tarieven weten? Kom dichter bij de receptie of ontmoet ons bij de receptie. De toegang tot de Zen-chalet en de massagestoel zijn gereserveerd voor personen boven de 16 jaar (begeleid door een volwassene).

In juli/augustus is het mogelijk om op zaterdag, zondag en woensdag aan te komen dus kies!

Photos


Fauteuil massant professionnel Chalet Bien-être Espace détente du Chalet bien-être Spa professionnel au camping Espace Zen au Kerzerho 4 étoiles