Bent u op zoek naar de ideale bestemming om Morbihan en Zuid-Bretagne in een groep te ontdekken?

Groepsontvangst in Morbihan

Georganiseerde reis en verblijf in de buurt van Carnac en Quiberon

Ontdek de 4-sterren Camping de Kerzerho: stacaravans voor 2 tot 8 personen, volledig uitgerust en comfortabel, met de mogelijkheid van een lunch met vol- of halfpension, een ingerichte werkruimte met de mogelijkheid van snacks (koffie, thee, croissants...).

Door hun verblijf op de camping te boeken, zullen groepen de charme van een 8 hectare groot park met bomen en bloemen tussen de Ria d’Etel en de Golf van Morbihan, in de buurt van Carnac, Quiberon en de mooiste toeristische trekpleisters van Zuid-Bretagne weten te waarderen!

De camping kan u adviseren over de essentiële bezoeken in de omgeving van Erdeven. Aarzel niet om contact op te nemen met de receptie voor alle nuttige en praktische informatie om uw groepsreis in Morbihan te organiseren!

Accommodatie en maaltijden voor uw groepsverblijf in de buurt van Carnac en Quiberon

Voor een weekend of een langer verblijf in Morbihan kan de 4-sterren camping Kerzerho u een formule van halfpension of volpension aanbieden met overnachting in een stacaravan, ontbijt, lunch (of picknick) en diner.

Voor meer informatie over de verschillende pakketten kunt u rechtstreeks contact opnemen met de receptie op 02 97 55 63 17.

De accommodatie van de camping biedt al het nodige comfort om een aangename vakantie aan zee door te brengen (het strand ligt op 2 km afstand) met 2 of 3 slaapkamers, een eethoek, een uitgeruste keuken en een terras met tuinmeubilair.

Alle ingrediënten zijn aanwezig om van uw groepsuitstapje naar Zuid-Bretagne een onvergetelijke ervaring te maken!

Vue aérienne camping proche mer

Camping Kerzerho voor uw groepsreis

Het plus pluspunt van de camping:

Een speelkamer, pingpongtafels, petanqueveld, beachvolleybalterrein.
Een waterpark met overdekt zwembad, aquatube en watertuin
Een Spa en Sauna/Hammam
Een ideale situatie om uit te stralen in Zuid-Bretagne: vertrekpunt van wandel- en fietsroutes
Een grote parkeerplaats voor bussen en touringcars

Neem contact op met de camping voor een gepersonaliseerde offerte voor uw groepsverblijf in Morbihan! !

Als u een koetsier, een groep wandelaars, een vereniging, een schoolgroep of een ondernemingsraad bent, is de camping Kerzerho in Erdeven ideaal gelegen in de buurt van de stranden en bezienswaardigheden in Morbihan voor uw groepsverblijf in Bretagne.

In juli/augustus is het mogelijk om op zaterdag, zondag en woensdag aan te komen dus kies!