Terrasse exposée sud kerzerho

Het plezier van een gastronomische pauze tijdens de vakantie

Camping met Snack bar en Restaurant

Salle de restauration du camping kerzerho

Le Bar - Restaurant Le Chaudron Magique

Kom het hele seizoen door, van april tot september, onafgebroken genieten van de magische ketel! Een echte continue service en zeldzaam in de camping.

het hele team heet verwelkomen u op een warme en vriendelijke manier tijdens uw verblijf in Erdeven en Morbihan.

Het is mogelijk om op elk moment van de dag te "chillen", hetzij op het terras met uitzicht op het waterpark, hetzij binnen als u op zoek bent naar schaduw. Voor de lunch of het diner biedt de chef u zijn menu aan met veel verse producten die ter plaatse worden bereid.

De P’tit Snack van de camping

De kleine snackbar van Didier, een pizzabakker, biedt een menu van huisgemaakte pizza’s, fijn deeg en verse producten. U vindt er ook panini’s, broodjes, frietjes, hamburgers, ijs, drankjes en vele andere recepten...
Adem de gastronomische geuren van de kippenrotisserie in ("Bleu blanc coeur" kippen gevoed met lijnzaad). Heb je nog steeds honger? Zoek wat ham of varkensvlees en aardappelen.

Als tussendoortje: pannenkoeken, chocoladepanini’s, ijsjes, alle kleine vakantiepleziertjes.

De kruidenierswinkel met brooddepot

De P’tite épicerie van de camping opent haar deuren om 8.30 uur en biedt u brood en gebak van de bakkerij POYAC in Carnac. Je hebt geluk!

Terrasse d'un restaurant camping

Een gezellige ruimte voor vergaderingen en ontspanning, het bar-restaurant en de snackbar nodigen u uit voor een kleine gastronomische of verfrissende pauze, voor een lunch met het gezin of voor een drankje op het terras met vrienden bij het aperitief!

In juli/augustus is het mogelijk om op zaterdag, zondag en woensdag aan te komen dus kies!