Camping Kerzerho

Opening van de camping 2024: 12.04 - 08.09

In juli/augustus is het mogelijk om op zaterdag, zondag en woensdag aan te komen dus kies!

SITUATIE

Aan de poorten van het schiereiland Quiberon ligt Cap sur Erdeven, een charmante badplaats in Morbihan in Zuid-Bretagne en zijn 4-sterren familiecamping le Kerzerho. Voor u de geneugten van een vakantie aan zee met het strand op slechts 2 km afstand, in het hart van een 8 hectare groot park beplant met bomen en bloemen tussen de Ria d'Étel en de Golf van Morbihan, in de buurt van Carnac, Quiberon en de mooiste toeristische trekpleisters van Zuid-Bretagne!

HET AQUATISCH GEBIED

Wie zegt vakantie in Morbihan zegt kamperen met waterpark. De camping Kerzerho 4* biedt zijn vakantiegangers een groot waterpark dat het hele gezin zal bevallen. Het overdekte en verwarmde zwembad, dat bestaat uit een groot zwembad, is ideaal voor kinderen en sportliefhebbers. De buitenruimtes zijn uitgerust met glijbanen en speelplaatsen voor de jongste kinderen, in een kleurrijke en groene omgeving met ligstoelen die gewoon op u wachten.

VERHUUR

Neem uw hele stam mee naar de kust en zet uw koffers neer in een van de stacaravans of cottages van de camping Kerzerho. Alle accommodaties zijn volledig ingericht en bieden u alle moderne comfort. Deze bungalows zijn uitgerust met terrassen en bieden gemakkelijk plaats aan 2 tot 8 personen om echte geluksmomenten te delen met uw familie. U geeft de voorkeur aan de authenticiteit van het traditionele kamperen? Kies uw kampeerplaats voor tent, caravan of camper met grote, afgebakende en beboste ruimtes.

ONZE DIENSTEN

Een echte vakantie is vooral een tijd om uit te rusten en aan niets te denken... Daarom zorgt het hele Kerzerho-team voor u en biedt het u vele diensten aan om uw verblijf in Erdeven aangenamer te maken. Uw restaurant op de camping biedt u een lunch en diner aan, met thuisbereiding en thema-avonden. De SPA- en wellnessruimte is er om u te helpen los te laten, terwijl een plaatselijke winkel u komt redden van al uw vergeetachtigheden en zorgen.

ANIMATIES

Gratis toegang tijdens uw verblijf, toegang tot de vele vrijetijds- en sportruimtes die tot uw beschikking staan. Petanquebanen, opblaasbare spellen, voetbal- en strandvolleybalvelden, een fitnessruimte en tafeltennisvelden zijn de ideale plek om uw dagen door te brengen. Geniet tijdens de schoolvakanties van de vele vrijetijdsactiviteiten op de camping en doe mee aan de avondanimatie die de camping biedt. Maak als gezin met de kinderen, met vrienden of met z'n tweeën optimaal gebruik van emoties en ontdekkingen!

INFO

Bezoek vanuit uw huuraccommodatie Zuid-Bretagne, zowel op het land als op zee: de Golf van Morbihan, de Bretonse eilanden zoals Belle-Île-en-Mer, het schiereiland Quiberon, het Pays de Carnac, de haven en de ria d'Etel... Op het programma van uw verblijf: stranden en watersporten, zeewandelingen en wandelingen op het pad van de douanebeambten, ontdekking van het historisch erfgoed en de megalithische sites... Maak de juiste keuze voor uw vakantie, reserveer op de camping Kerzerho.