Terrain multisport à Kerzerho

Kies de juiste camping met animatie in de Morbihan en dicht bij de stranden.

Animaties en activiteiten op de camping

Terrain de pétanque

Activiteiten en ritmische dagen op de camping

Les vacances, c’est le meilleur moment pour s’amuser, se divertir mais aussi pour se ressourcer en famille et se remettre en forme.
Les campeurs trouveront sur place des équipements de loisirs en accès libre tout au long de la journée :

Vakantie is de beste tijd om plezier te hebben, om je te vermaken, maar ook om je batterijen op te laden als een familie en om weer in vorm te komen.

De campers hebben de hele dag door gratis toegang tot de vrijetijdsvoorzieningen op de camping:

Speelzaal, pingpongtafels, overdekte petanquebanen, voetbalveld, beachvolleybalveld, fitnessruimte, verschillende opblaasbare spellen, overdekt en verwarmd waterpark...

Het team van animatoren organiseert verschillende animaties..

Op het programma: petanque- en pingpongtoernooien, voetbaltoernooien, reuzenwaterspelen, schattenjachten, sumoworstelen... uw kinderen worden al snel fan van dit dagelijkse evenement! (Juli/augustus)

Maar ook een speeltuin met glijbaan, schommel, schommelspelletjes, springkussens, midgetgolf, en niet te vergeten het overdekte en verwarmde zwembad met glijbanen, glijbanen, verwarmd kikkerbad en waterspeeltuin!

Camping met kinderclub

Voor de kleintjes (5/7 jaar) en de ouderen (7/13 jaar) biedt de camping een kinderclub voor uw peuters om zich te vermaken tijdens creatieve workshops, maar ook toernooien en verschillende spelletjes voor de ouderen.

Een speels en sportief programma onder begeleiding van animatoren die allemaal de BAFA hebben. Een club is elke schoolvakantieperiode geopend van maandag tot en met vrijdag, van 10.00 tot 12.00 uur en van 15.00 tot 17.30 uur. Echte vakanties voor kinderen, echte vakanties voor ouders!

De tienerclub

Tijdens de schoolvakanties van juli en augustus worden enkele middagen speciaal voor tieners georganiseerd en toegewijd. De animator zorgt ervoor dat iedereen vrienden maakt tijdens de vakantie, een echte tijd van samenhang voor de jongeren. Hoe meer hoe beter, hoe meer hoe beter!

Club enfant activité au camping kezerho
Capi et Capette lors d'une soirée animée

Uw camping met avondanimatie

De entertainers bieden u kleurrijke momenten aan tijdens muziekavonden, karaoke, muzikale quizzen, petanquewedstrijden... Deze activiteiten geven u de kans om nieuwe vrienden te maken...

Elke zondagavond nodigen onze entertainers u uit voor een welkomstdrankje. Dit is de plek die je niet mag missen om het team te leren kennen (in juli/augustus).

Vanaf de opening in april worden er voor de paasvakantie overdag activiteiten, kinderclubs en avondanimatie aangeboden.

In juli/augustus is het mogelijk om op zaterdag, zondag en woensdag aan te komen dus kies!

Photos


Terrain de boules tournois et animations au kerzerho