Professionele zorg in de aangename omgeving van uw vakantie

Camping met espace esthetisch

Vakantie in Bretagne

Pour vos vacances à Erdeven dans le Morbihan au sud de la Bretagne, choisissez le camping 4 étoiles Kerzerho pour ses multiples atouts. Outre l’ambiance conviviale de ce camping familial doté d’un parc aquatique avec toboggans et piscine couverte chauffée, ses hébergements entièrement équipés avec terrasse, ses camping-cars, ses caravanes et ses tentes, vous pouvez désormais profiter d’un espace esthétique pour votre plus grand bonheur.

Vous allez adorer le décor chaleureux et convivial ainsi que l’accueil personnalisé qui vous est réservé dans une ambiance favorable à la relaxation.

Voor uw vakantie in Erdeven in de Morbihan in het zuiden van Bretagne kiest u de 4-sterren camping Kerzerho voor zijn vele troeven. Naast de gezellige sfeer van deze familiecamping met zijn waterpark met glijbanen en verwarmd overdekt zwembad, zijn volledig ingerichte accommodatie met terras, zijn campers, caravans en tenten, kunt u nu genieten van een esthetische ruimte voor uw grootste plezier.

U zult genieten van de warme en vriendelijke inrichting en het persoonlijke onthaal dat voor u is gereserveerd in een sfeer die bevorderlijk is voor de ontspanning.

Een breed scala aan cosmetische en welzijnsbehandelingen

Om u uw frisheid en jeugdigheid terug te geven, bevat onze behandelingskaart behandelingen voor het gezicht (lippen, wenkbrauwen, kin, wang), benen, oksels, armen, rug en romp, evenals gezichts- en lichaamsbehandelingen.

Onze Biodine gezichts- en halsverzorging geeft u een aangenaam moment van ontspanning om de frisheid van uw huid te herstellen. Voor een aangenaam moment van ontspanning en een diepe reiniging van uw huid kiest u voor onze Logona gezichts- en halsverzorging. Onze "stralende" gezichtsbehandeling heeft ook iets om u te plezieren. Voor de ultieme zachtheid van de huid kiest u voor onze Biodine bodyscrub. Onze Biodine afslankende behandeling is ook beschikbaar om het silhouet van uw lichaam een nieuwe vorm te geven. Laat u ten slotte verleiden tot een ontspannende lichaamsmassage, een rugmassage of een voetmassage.

Wij bieden andere diensten aan zoals het verven van handen, voeten, het aanbrengen van vernis, het ontspannen van de voeten, het uitproberen van de make-up of de wenkbrauwen, het verven van wimpers of wenkbrauwen, het verven van wimpers en wenkbrauwen.
Voor al uw gezichtsbehandelingen bieden wij u als bonus het ontharen van de lippen en wenkbrauwen aan.

U kunt ook gebruik maken van onze pakketten voor ontharingsbehandelingen. Daarnaast bieden wij pakketten aan voor bruiden. Daarnaast kunt u regelmatig profiteren van promoties op onze producten en op al onze lichaams- en gezichtsverzorgingsdiensten.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen om te profiteren van de beste tarieven voor biologische en kwaliteitsvolle zorg in Erdeven. Bel 06 84 13 02 16 om een afspraak te maken.

In juli/augustus is het mogelijk om op zaterdag, zondag en woensdag aan te komen dus kies!

Photos